Teamet bag RE-ZIP

Et stærkt team

baseret i hjertet af Aarhus


Indehaver & administrerende direktør

Bo Bach Boddum

Bo leder kontoret og står for den daglige drift. Derudover har han fingeren på pulsen, når det kommer til business development og koordinering af projekter.

Tlf: +45 60 70 70 90
Mail: bo@re-zip.dk

Bestyrelsesformand

Thomas Fugl

Thomas har en lang erfaring fra erhvervslivet i mellemstore- og store virksomheder, nationalt såvel som internationalt. Thomas bruger sine brede vifte af erfaring til at hjælpe RE-ZIP videre på den strategiske del af rejsen.

Tlf: +45 20 34 03 14
Mail: thomas@re-zip.dk

Partnerskab & forretningsudvikling

Rasmus Søstrøm

Rasmus, som til dagligt læser Oplevelsesøkonomi ved Aarhus Universitet, står klar til at finde nye cirkulære emballage partnere samt indgå i Business Development teamet, hvor han varetager forskellige produkt- og forretningsudviklingsprojekter.

Mail: rasmus@re-zip.dk

Marketing koordinator & kundeservice

Anne-Sofie Holst Hessner

Anne-Sofie tager som led i sin uddannelse til Handelsøkonom sin praktik hos RE-ZIP, hvor hun svarer på henvendelser fra virksomheder og privatkunder samt står for marketing, PR og sociale medier.

Tlf: +45 60 68 64 70
Mail: annesofie@re-zip.dk

Content creator

Marie Hav

Når Marie ikke er i gang med studiet multiplatform storytelling and production laver hun content til RE-ZIP’s sociale medier samt hjemmeside.

Lageransvarlig

Christian Boye

Efter skole hjælper Christian til på RE-ZIP’s lager, hvor han sørger for, at alt ser pænt og ordentligt ud og at der er fyldt helt op med RE-ZIP’s emballager på hylderne. Derudover er det ham, der kvalitetstjekker emballagerne og rengør dem, så de er klar til endnu flere cirkuleringer.

Mail: lager@re-zip.dk

Order ansvarlig

Karina Jøhnke

Når Karina ikke er på gymnasiet, pakker hun ugentligt de mange pakker med RE-ZIP emballage, der skal sendes til vores samarbejdspartnere, når de mangler opfyldning til deres eksisterende lager.

Mail: lager@re-zip.dk

Sådan blev RE-ZIP til

Et lille firma med store ambitioner for fremtiden

Et bedre alternativ til engangsemballage

RE-ZIP blev stiftet i 2018 med målet om at skabe et bedre alternativ til den enorme mængde engangsemballage, der forbruges af nethandlen og som både er et ufatteligt ressourcespild samt en gene hos forbrugerne, der kæmper med af komme af med det igen.

De store mængder affald genereret af en nethandel i vækst samt en bugnende skraldespand på privatadressen fik stifteren Bo Bach Boddum til at spekulere på, hvordan man kunne designe en emballage, der ikke bare skulle smides væk efter én gang….

Som ung arbejdede han med at gøre brugte papkasser rene, så de kunne blive brugt på ny, og senere som voksen arbejdede han i et af Danmarks fremmeste udviklingshuse, så løsningen virkede lige til;

Læs mere

”Emballagerne skal gentænkes og designes så de kan foldes sammen til et format der tilgodeser håndteringen af dem ude hos forbrugeren” – Bo Bach Boddum

Hvis der skulle udvikles et reelt alternativ til den traditionelle engangsemballage, så skulle der udvikles både pose og kasser. Der var allerede tidlige eksempler på hvordan den Internationale Postunion kunne bruges til at cirkulere emballager, men selv om de fleste poser kan foldes sammen så de passer i sprækken på en postkasse, så var kasse emballagen en langt større udfordring. Den skulle både være robust nok til at beskytte indholdet, samtidigt med at den skulle være så fleksibel, at den kunne foldes så meget sammen, at den passede i sprækken på en postkasse.

To års udvikling
Etablerede emballage producenter var ikke særligt interesserede i at bidrage til udviklingen af en genbrugelig forsendelses emballage, så venner og bekendte blev involveret, og efter to år med foldning af papkasser i fritiden var løsningen på plads, og da patentet var sikret, blev stillingen som Senior Projektleder i Vestas byttet ud med en tilværelse som iværksætter.

Efter en travl periode med fremstilling af de nye emballager, udvikling af software og ikke mindst jagt på forretninger, der ønskede at prøve den nye emballage, blev RE-ZIP lanceret i oktober 2018 i 10 webshops. De returnerede emballager blev gjort rene ude i garagen, som ligesom kontoret også var i privaten, men i august 2019 blev der lejet et lagerlokale til opbevaring og rengøring af emballager.

Én bliver til fire
Siden da er det gået stærk, og i april 2020 blev Thomas Fugl en del af ejerkredsen og i august 2020 flyttede RE-ZIP kontoret ud af privaten og ind i centrum af Aarhus, hvor teamet på nu fire mand sidder og arbejder på, at emballage fremover skal være endnu mere miljøvenligt, lettere at returnerer og ikke mindst billigere at bruge.

En tidslinje over RE-ZIPs rejse

2016: Tanken til RE-ZIP opstår

2018, februar: RE-ZIP får patent

2018, maj: RE-ZIP bliver stiftet hjemme i garagen hos Bo

2018, oktober: RE-ZIP lanceres med 10 webshops

2019, august: Lagerlokaler lejes og RE-ZIP får sin første medarbejder

2019, november: Samarbejdsaftale med PostNord

2020, april: Thomas Fugl bliver en del af ejerkredsen

2020, juli: Teamet tæller nu 5 personer

2020, august: RE-ZIP får kontor i Aarhus