Projekter

RE-ZIPs unikke emballager, it-platform og infrastruktur er løsningen på flere af de problemstillinger virksomheder støder på, når forbruget af engangsemballage skal nedbringes. Derfor etablerer RE-ZIP gerne samarbejder, som rækker ud over kerneproduktet, som er cirkulær emballage til E-handlen.

Postnord lancerer RE-ZIP emballage til privat forbrugere

Okt. 2019

RE-ZIP er nu ikke længere forbeholdt webshops, for nu kan man som privat forbruger også vælge genbrugelig emballage, når man sender pakker fra 200 udvalgte postbutikker i Danmark. RE-ZIP har designet specielle emballager, som kan bruges når der skal sendes pakker mellem private. De brugte emballager kan returneres på samme måde som almindelige RE-ZIP emballager. RE-ZIP står for rengøring og kvalitetssikring inden emballagerne igen tilbydes i postbutikkerne.

DHL tilbyder ZERO waste løsning i samarbejde med RE-ZIP

Sep. 2020

Som led i en større satsning på mere bæredygtige løsninger tester DHL en ny RE-ZIP emballage, i et ambitiøst pilotprojekt i Holland. Emballagens design er baseret på den patenterede RE-ZIP kasse, som sikrer høj holdbarhed og brugervenlighed.

DHL udtaler følgende om deres samarbejde med RE-ZIP:

”Bæredygtighed er centrum for vores forretningsstrategi. Når vi arbejder hen imod at blive et nulemissionsfirma, er vi meget begejstrede for at støtte udviklingen af ​​genanvendelig og bæredygtig emballager. Vores samarbejde med RE-ZIP vil understøtte vores mål om at fjerne emballage til engangsbrug i et kommende forsøg i Rotterdam” Peter Tinning, Senior Director B2C & Innovation

Brugte RE-ZIP emballager får nyt liv

Marts 2020

Selvom RE-ZIP emballagerne vedligeholdes og rengøres løbende, så holder de ikke evigt, men selvom de ikke længere er egnet til brug i e-handlen, så kan de sagtens tjene et andet formål, og dermed gøre endnu mere godt for miljøet. Et godt eksempel er, når de bruges til at samle affald i, og det gør skodbevægelsen.