Projekter

RE-ZIPs unikke og bæredygtige emballager, it-platform og infrastruktur er løsningen på flere af de problemstillinger virksomheder støder på, når forbruget af engangsemballage skal nedbringes. Derfor etablerer RE-ZIP gerne samarbejder, som rækker ud over kerneproduktet, som er cirkulær emballage til E-handlen.

rezip dansk produktionrezip dansk produktion

RE-ZIP emballager produceret i Danmark

JAN 2021

RE-ZIP har indgået et samarbejde med Kriminalforsorgen, så vi fremover sikrer at produktionen af RE-ZIP emballage er både miljømæssigt og socialt bæredygtig. Størstedelen af vores emballager vil fremadrettet blive produceret i Danmark, som en fast del af den resocialiserende indsats i Kriminalforsorgen. Produktionen skal arbejdstræne de indsatte, udvikle deres sociale og faglige kompetencer samt motivere til at tage ansvar for eget liv inden for samfundets rammer. 

 

Dette samarbejde giver os et KÆMPE smil på læben samt armene over hovedet af begejstring, netop fordi produktionen af vores emballager kan hjælpe de indsatte videre – videre ud til et liv uden kriminalitet.

 

Som Kriminalforsorgen også udtaler: ”Udover at få deres produkter produceret lokalt, tager RE-ZIP et essentielt samfundsansvar, der handler om at hjælpe kriminelle videre til et liv uden kriminalitet og til et samfund med mindre kriminalitet og flere individer, der deltager aktivt i samfundet”.

samarbejde med cirkulært konceptsamarbejde med cirkulært koncept

Cirkulær emballage til cirkulært tøj koncept

NOV 2020

Hele konceptet bag Rentista er, at du nu kan LEJE dit tøj i stedet for at EJE det. Essensen er at mindske den overdrevne brug-og-smid-væk-kultur og i stedet forlænge tøjets levetid ved at genbruge igen og igen. Noget vi her på RE-ZIP teamet virkelig kan nikke genkendende til – den cirkulære rotation.

RE-ZIP har udviklet en ”Rentista” emballage baseret på vores unikke patenterede designs, der gør emballagen stærk nok til genbrug og meget let at folde sammen når den ikke bruges. På den måde mindskes ikke kun forbruget af tøj, men også forbruget af engangsemballage. To vidt forskellige måder at mindske CO2-forbruget på, men fælles for hinanden er en vision om, at bidrage til den grønne omstilling.

 

genbruggenbrug

Brugte RE-ZIP emballager får nyt liv

Marts 2020

Selvom RE-ZIP emballagerne vedligeholdes og rengøres løbende, så holder de ikke evigt, men selvom de ikke længere er egnet til brug i e-handlen, så kan de sagtens tjene et andet formål, og dermed gøre endnu mere godt for miljøet. Et godt eksempel er, når de bruges til at samle affald i, og det gør skodbevægelsen.

postnordpostnord

Postnord lancerer RE-ZIP emballage til privat forbrugere

Okt. 2019

RE-ZIP er nu ikke længere forbeholdt webshops, for nu kan man som privat forbruger også vælge genbrugelig emballage, når man sender pakker fra 200 udvalgte postbutikker i Danmark. RE-ZIP har designet specielle emballager, som kan bruges når der skal sendes pakker mellem private. De brugte emballager kan returneres på samme måde som almindelige RE-ZIP emballager. RE-ZIP står for rengøring og kvalitetssikring inden emballagerne igen tilbydes i postbutikkerne.