Nyheder

RE-ZIPs unikke og bæredygtige emballager, it-platform og infrastruktur er løsningen på flere af de problemstillinger virksomheder støder på, når forbruget af engangsemballage skal nedbringes. Derfor etablerer RE-ZIP gerne samarbejder, som rækker ud over kerneproduktet, som er cirkulær emballage til E-handlen.

re-zip og dao indgår et samarbejdere-zip og dao indgår et samarbejde

Grønt lys til RE-ZIP

Maj 2022

Vores founders, Bo og Thomas, har været inde og stå foran panelet i TV 2’s nye program, ”Min Idé – Vores Mission”.  Klimapanelet, der bestod af Anders Morgenthaler, Selma Montgomery, Puk Elgård, Claus Meyer og Tommy Ahlers, var dybt begejstrede for vores løsning, som giver værdi for webshoppen, kunden, pakkeshoppen, og vigtigst af alt miljøet. Anders Morgenthaler, som også før har brugt RE-ZIP, når han har handlet på nettet, sagde om RE-ZIP: ”Det er et sindssygt fedt system”. Hvis du ikke nåede at se os, da programmet blev sendt, kan du stadig se andet afsnit af ”Min Idé – Vores Mission” på TV 2 PLAY.

re-zip og dao indgår et samarbejdere-zip og dao indgår et samarbejde

1.200 nye returpunkter med dao

APR 2022

RE-ZIP og dao har indgået samarbejde, så man nu kan returnere sin RE-ZIP emballage i dao pakkeshops over hele landet. Det betyder, at online shoppers, der vælger RE-ZIPs cirkulære emballage som alternativ til engangsemballage, nu endnu nemmere kan returnere RE-ZIP i de mere end 1.200 dao pakkeshops. Hidtil har man udelukkende kunne returnere sin RE-ZIP i postkasser og på postkontorer, men nu har man taget første spadestik til en kommerciel infrastruktur for cirkulær pakkeemballage i Danmark.

Penge i papkassenPenge i papkassen

Penge i papkassen

APR 2022

Der sker spændende ting i RE-ZIP. Vi har nemlig afsluttet en fundingrunde på et større millionbeløb med eksisterende investor Planetary Impact Ventures og nu også Vækstfonden. Pengene skal primært benyttes til at udrulle infrastruktur i Danmark, digitalt såvel som fysisk, så det bliver markant nemmere for forbrugerne at returnere emballagen fra deres online køb.

InPost emballagerInPost emballager

Samarbejde med InPost

DEC 2021

Den grønne rejse uden for landets grænser fortsætter ind i Polen, hvor vi som de første introducerer genbrugelig emballage til e-handel. Samarbejdet er indgået med InPost og MODIVO. Dette projekt er vigtigt ikke kun for e-handel industrien, men også for polske byer, med hvem vi samarbejder om InPost Green City projektet.

re-zip og dao indgår et samarbejdere-zip og dao indgår et samarbejde

Første skridt ind i Østrig

NOV 2021

RE-ZIP tager sit første skridt ind i Østrig i kampen mod engangsemballage i e-handel. Vi har nemlig lanceret et pilotprojekt med 3 stærke brands (INTERSPORT, Thalia Bücher og dm drogerie markt) og det østrigske postvæsen, Österreichischen Post. Vi glæder os meget over det nye arbejde og er stolte af at kunne gøre en forskel uden for Danmarks grænser.

rezip dansk produktionrezip dansk produktion

RE-ZIP emballager produceret i Danmark

JAN 2021

RE-ZIP har indgået et samarbejde med Kriminalforsorgen, så vi fremover sikrer at produktionen af RE-ZIP emballage er både miljømæssigt og socialt bæredygtig. Størstedelen af vores emballager vil fremadrettet blive produceret i Danmark, som en fast del af den resocialiserende indsats i Kriminalforsorgen. Produktionen skal arbejdstræne de indsatte, udvikle deres sociale og faglige kompetencer samt motivere til at tage ansvar for eget liv inden for samfundets rammer. 

 

Dette samarbejde giver os et KÆMPE smil på læben samt armene over hovedet af begejstring, netop fordi produktionen af vores emballager kan hjælpe de indsatte videre – videre ud til et liv uden kriminalitet.

 

Som Kriminalforsorgen også udtaler: ”Udover at få deres produkter produceret lokalt, tager RE-ZIP et essentielt samfundsansvar, der handler om at hjælpe kriminelle videre til et liv uden kriminalitet og til et samfund med mindre kriminalitet og flere individer, der deltager aktivt i samfundet”.

samarbejde med cirkulært konceptsamarbejde med cirkulært koncept

Cirkulær emballage til cirkulært tøj koncept

NOV 2020

Hele konceptet bag Rentista er, at du nu kan LEJE dit tøj i stedet for at EJE det. Essensen er at mindske den overdrevne brug-og-smid-væk-kultur og i stedet forlænge tøjets levetid ved at genbruge igen og igen. Noget vi her på RE-ZIP teamet virkelig kan nikke genkendende til – den cirkulære rotation.

RE-ZIP har udviklet en ”Rentista” emballage baseret på vores unikke patenterede designs, der gør emballagen stærk nok til genbrug og meget let at folde sammen når den ikke bruges. På den måde mindskes ikke kun forbruget af tøj, men også forbruget af engangsemballage. To vidt forskellige måder at mindske CO2-forbruget på, men fælles for hinanden er en vision om, at bidrage til den grønne omstilling.

 

genbruggenbrug

Brugte RE-ZIP emballager får nyt liv

Marts 2020

Selvom RE-ZIP emballagerne vedligeholdes og rengøres løbende, så holder de ikke evigt, men selvom de ikke længere er egnet til brug i e-handlen, så kan de sagtens tjene et andet formål, og dermed gøre endnu mere godt for miljøet. Et godt eksempel er, når de bruges til at samle affald i, og det gør skodbevægelsen.