LCA (Life Cycle Assessment)


Nedenstående livscyklusvurdering tager udgangspunkt i vores to mest brugte em-ballager. Baseret på design, materialesammensætning og tests, har vi fastslået et designpotentiale for hver enkelt. For at nå design potentialet for den enkelte em-ballage, kræver det at forbrugerne husker at returnere den efter brug. Derfor har vi stor fokus på at sikre en høj returrate, og hjælper løbende forbrugerne med incita-menter, påmindelser og fortsat udbygning af indleveringssteder.

Beregningerne er lavet af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomhed, som også har lavet et simuleringsværktøj, der gør det muligt for webshops at beregne præcist hvor meget Co2, træfældning og vandforbrug de undgår ved at bruge RE-ZIP. Læs nedenfor om de miljømæssige gevinster ved brug af RE-ZIP emballage, sammenlignet med engangsemballager af plastik og pap.

green
Vi værner om miljøet

RE-ZIP KASSE

Livscyklusvurderingen viser markante resultater, der kan spare miljøet for store mængder drivhusgasser, vandforbrug og træfældning. RE-ZIP kasse emballagen bruges op til 10 gange, så derfor sammenlignes der med 10 engangs papkasser.

RE-ZIP POSE

Beregningerne viser at vores poser emballage har en betydelig Co2 reduktion sammenlignet med engangsposer i plast. RE-ZIP poser emballagen er testet til at cirkulere 30 gange, som derfor også er sammenlignet med 30 engangs forsendelsesposer.