fbpx

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - ERHVERV

HER KAN DU FINDE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Ja. Vi er altid glade for at byde nye samarbejdspartnere velkommen i vores cirkulære fællesskab. Kontakt os nederst på siden for at høre mere.

RE-ZIP er et bæredygtigt emballagekoncept, der gør det muligt at genbruge den samme emballage op til 30 gange. Når kunden har fravalgt almindelig emballage og støtter op om den genanvendelige emballage belønnes kunden med en voucher til den pågældende webshop. Voucheren får kunden tilsendt, så snart kunden har returneret emballagen i en postbutik eller en postkasse, og emballagen registreres i vores returcentral. Læs mere her.

Nej, der er op til kunden at returnere emballagen til os. Hvis kunden ikke returnerer emballagen, fremsender vi ikke voucheren.

Kunden får mulighed for at vælge RE-ZIP emballage ved check-out på din webshop. Det kan være et afkrydsningsfelt, hvor kunden kan vælge RE-ZIP emballagen mod en merpris.

Nej, slet ikke. Instruktioner og returlabel til kunden er allerede i kassen, når du modtager den.

I genererer et antal vouchers hver måned, som vi sender ud, når kunden har sendt emballagen retur. Vi aftaler på forhånd antallet af vouchers.

Det er helt op til dig at bestemme, hvordan dine vouchers skal udformes. Du skal naturligvis overholde lovgivningen på området. Voucheren skal desuden indeholde et reelt incitament i forhold til merbetalingen.

Når emballagen er returneret, sender vi kunden en voucher, som efterfølgende kan indløses i din webshop.

Det kan være en procentvisrabat, en kontantrabat med eller uden krav til minimumskøb eller rabat ved køb af mere end 2 produkter mm.

Hver emballage kvalitetsikres, når den kommer retur. Hensigten er at bruge emballagen 30 gange. Den bliver naturligvis kasseret, hvis standen ikke tillader genbrug. Endvidere kontrollerer vi for gamle kvitteringer samt vedlægger returlabel, inden du får emballagen tilbage på lager.

Vi gør alt for, at der ikke er defekte emballager. Skulle du have nogle emballager, der ikke kan genbruges, tager vi dem retur.

Vi afhenter de emballager, der kommer retur til dig fra kunderne, så vi kan kvalitetssikre dem og sikre at de indeholder en gyldig returlabel, inden de bruges igen.