fbpx

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HER KAN DU FINDE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Du kan få din vare leveret i en emballage fra RE-ZIP hos vores samarbejdspartnere. Vi opdaterer løbende, når vi indgår nye, bæredygtige samarbejder med virksomheder, så du altid kan få et overblik over, hvilke virksomheder der tilbyder RE-ZIP.

Se samarbejdspartnere.

Hos vores samarbejdspartnere har du mulighed for at vælge RE-ZIP emballage, før du betaler for din vare i deres webshop. 

Ja. Du vil typisk betale lidt ekstra for at vælge den cirkulære forsendelsesform. Til gengæld hjælper du miljøet og sørger for, at emballagen bliver genanvendt. Du modtager en voucher fra butikken, du har handlet i, som du kan bruge næste gang du handler i samme online butik. Det gør du som tak for, at du har valgt en bæredygtig forsendelsesform.

Ja, det kan du sagtens. Du returnerer blot emballagen i en postkasse nær dig.

Du modtager din vare, som du plejer – typisk på et posthus eller et pakkeudleveringssted eller til privat- eller erhvervsadresse. Det afhænger af, hvad du vælger på webshoppen.   

Du returnerer RE-ZIP emballagen i en af de 10.000 røde PostNord postkasser og postbutikker rundt om i landet.

Find dit nærmeste retursted.

Når vi modtager emballagen retur, sender vi din voucher på den e-mail, du har opgivet ved dit køb. Der kan gå op til 7 hverdage.

Næste gang du handler hos samme webshop, bruger du blot den kode, du har modtaget på e-mail, og så vil rabatten blive fratrukket dit køb.

Vi gør alt for, at der ikke er defekte emballager. Er uheldet ude, kan du stadig returnere emballagen og sikre dig din voucher. Vi sørger for at tage hånd om emballagen – den har arbejdet hårdt, da vi recirkulerer vores emballager op til 30 gange.

Hver emballage kvalitetssikres og renses, når den kommer retur. Hensigten er at bruge emballagen 30 gange, men den bliver naturligvis kasseret, hvis standen ikke tillader genbrug.

Naturligvis. Du lukker emballagen og følger så forretningens anvisninger for returforsendelse. Nemt og bekvemt, og du modtager stadig en voucher.

RE-ZIP emballagen er fremstillet i FSC-certificeret materiale.

Når emballagen er brugt så mange gange, at den ikke længere kan bruges som emballage, bliver den skilt ad og genanvendt.